Colgate Oral and Dental Health Resource Center

Paste de dinţi inovatoare pentru a curăţa şi a lumina fiecare tip de zâmbet.

Paste de dinți

O periuţă de dinţi pentru fiecare tip de zâmbet, proiectată pentru confort şi rezultate.

Periuțe de dinți

Pentru o gură mai sănătoasă și o respirație mai proaspătă.

Ape de gură

Produsele Colgate pentru copii fac periajul distractiv şi încurajează utilizarea constantă.

Produse pentru copii

Fiecare zâmbet este unic şi necesită un alt tip de îngrijire. Colgate are o soluţie pentru fiecare zâmbet.

Căutare după beneficiu
Mărimea scrisului

Faţetele dentare — Pentru estetica dinţilor dvs

Faţetele dentare sunt piese fine din porţelan, care sunt ataşate pe partea vizibilă a dintelui, oferind un aspect natural şi atractiv. Acestea pot fi utilizate pentru a repara dinţi fracturaţi, pătaţi, nealiniaţi, uzaţi, neuniformi sau cu spaţii anormale.

Tipuri de faţete dentare
Cele două materiale utilizate cel mai des pentru faţetele dentare sunt răşinile compozite şi porţelanul. Ambele tipuri de faţete pot fi executate de un tehnician, într-un laborator dentar. Faţetele fabricate într-un laborator dentar sunt aplicate pe dinţi cu un ciment răşinic. Materialul din porţelan este fragil; totuşi, când este ataşat ferm de dinte, poate deveni foarte dur şi rezistent. Faţetele din material compozit pot fi executate şi de către medicul dentist, direct pe dinte, în cabinetul dentar.

(Insert Before and After Pictures of Veneers from the American Academy of Cosmetic Dentistry)

Cum se aplică faţetele dentare?
Medicul dentist va îndepărta un strat fin din suprafaţa dintelui pentru a permite aplicarea faţetei. Se amprentează dintele şi amprenta este trimisă la laboratorul dentar. Apoi, faţeta dentară este executată astfel încât să se potrivească cu dintele respectiv şi cu cavitatea orală. Faţeta este ataşată de dinte cu ciment răşinic.

Igienizarea faţetelor dentare
Faţetele dentare trebuie igienizate la fel ca dinţii naturali. Folosirea aţei dentare o dată pe zi şi periajul de două ori pe zi cu pastă de dinţi fluorurată va ajuta la îndepărtarea resturilor alimentare şi a plăcii bacteriene. Consultaţi medicul dentist cu privire la produsele de îngrijire orală recomandate în vederea unei menţineri cât mai bune a restaurărilor dentare.

©  Copyright Colgate-Palmolive Company 2011

Estetică dentară

ColgatePalmolive.ro  |  Colgate.ro  |  Aspecte Legale / Confidențialitate  |  Colgate.com Harta Site-ului  |  Politica privind modulele cookie  |  Contactează-ne
© Compania Colgate-Palmolive. Toate drepturile rezervate.
You are viewing the Romanian site.