Colgate Oral and Dental Health Resource Center

Paste de dinţi inovatoare pentru a curăţa şi a lumina fiecare tip de zâmbet.

Paste de dinți

O periuţă de dinţi pentru fiecare tip de zâmbet, proiectată pentru confort şi rezultate.

Periuțe de dinți

Pentru o gură mai sănătoasă și o respirație mai proaspătă.

Ape de gură

Produsele Colgate pentru copii fac periajul distractiv şi încurajează utilizarea constantă.

Produse pentru copii

Fiecare zâmbet este unic şi necesită un alt tip de îngrijire. Colgate are o soluţie pentru fiecare zâmbet.

Căutare după beneficiu
Mărimea scrisului

Albirea dinţilor şi tipul de pigmentare a dinţilor


Înţelegerea tipului şi gradului de pigmentare a dinţilor poate ajuta la alegerea celei mai eficiente metode de albire dentară.

Mai mult ca niciodată, oamenii caută opţiuni de albire a dinţilor pentru un zâmbet mai alb şi mai strălucitor şi pentru a-şi îmbunătăţi aspectul general. Dintr-o plajă largă de opţiuni de albire, trebuie aleasă cea mai potrivită.
Două tipuri de pete pot afecta dinţii. Primele sunt petele intrinseci, care se dezvoltă în structura smalţului dentar. Petele dentare intrinseci pot fi cauzate de administrarea de antibiotice mamei, în timpul sarcinii sau de expunerea la fluor pe cale generală, în copilărie. Petele dentare extrinseci sunt rezultatul consumului de băuturi precum ceaiul şi cafeaua, al vârstei, al dezvoltării plăcii bacteriene şi tartrului sau al consumului de tutun.

Înainte de a începe un tratament acasă sau la cabinetul dentar, este necesar consultul unui medic dentist, pentru a determina tipul de pete şi pentru a alege opţiunea de tratament cea mai potrivită.

Aceste opţiuni includ:

1.Albirea dinţilor acasă —Există mai multe opţiuni în această categorie, care includ paste de dinţi, ape de gură, benzi pentru albire sau geluri aplicate cu pensula, care sunt comercializate fără reţetă. Gutierele sunt o altă opţiune frecventă, dar mai întâi este necesară o vizită la cabinetul dentar pentru o amprentă (pentru confecţionarea gutierei) şi pentru alegerea gelului de albire.

2.Albirea dinţilor în cabinetul dentar —Această opţiune poate include una până la trei vizite, în funcţie de procedura de albire aleasă împreună cu medicul dentist. De obicei, aceasta este mai costisitoare decât produsele de albire comercializate fără reţetă, dar oferă mai multă eficienţă.
Adresaţi-vă medicului dentist pentru a afla ce opţiuni sunt disponibile în cabinetul unde vă trataţi.

Oricare ar fi alegerea, trebuie luaţi în considerare factorii legaţi de stilul de viaţă, care pot afecta procesul de albire a dinţilor. Alegeţi o metodă potrivită şi bucuraţi-vă de un zâmbet mai strălucitor şi mai alb!

© 2011 Colgate-Palmolive Company

Estetică dentară

ColgatePalmolive.ro  |  Colgate.ro  |  Aspecte Legale / Confidențialitate  |  Colgate.com Harta Site-ului  |  Politica privind modulele cookie  |  Contactează-ne
© Compania Colgate-Palmolive. Toate drepturile rezervate.
You are viewing the Romanian site.