Colgate Oral and Dental Health Resource Center

Paste de dinţi inovatoare pentru a curăţa şi a lumina fiecare tip de zâmbet.

Paste de dinți

O periuţă de dinţi pentru fiecare tip de zâmbet, proiectată pentru confort şi rezultate.

Periuțe de dinți

Pentru o gură mai sănătoasă și o respirație mai proaspătă.

Ape de gură

Produsele Colgate pentru copii fac periajul distractiv şi încurajează utilizarea constantă.

Produse pentru copii

Fiecare zâmbet este unic şi necesită un alt tip de îngrijire. Colgate are o soluţie pentru fiecare zâmbet.

Căutare după beneficiu
Mărimea scrisului

Ce produse pentru Albirea Dinţilor se pot achiziţiona de la Medicul Dentist?

Produsele de albire recomandate de medicul dentist pot asigura albirea dinţilor acasă, confortabil şi eficient. Medicul dentist poate evalua necesitatea albirii dinţilor şi vă poate recomanda metoda cea mai adecvată pentru dumneavoastră.

  • Toate metodele de albire cu gutieră confecţionată de medicul dentist utilizează un gel de albire ca ingredient activ – în general peroxid.
  • În primul rând, medicul dentist vă confecţionează o gutieră personalizată. Gutiera personalizată este mai uşor de purtat decât una din acrilat termopolimerizabil sau alt tip de gutieră. Gutierele personalizate pot fi confecţionate pentru albirea dinţilor de sus şi de jos, dacă doriţi acest lucru. De asemenea, utilizarea acestora reduce riscul sensibilizării gingiilor şi asigură un contact mai bun cu soluţia de albire.
  • Medicul dumneavoastră vă va da un gel de albire pe care îl veţi introduce în gutieră cu ajutorul unei seringi sau dintr-un tub. Gelul de albire conţine în general peroxid de carbamidă sau peroxid de hidrogen în concentraţie de 10-22%. În funcţie de formula substanţei, vi se va recomanda să purtaţi gutiera în fiecare zi, un anumit număr de ore, sau pe timpul nopţii, o anumită perioadă de timp.

Preţul albirii dinţilor cu ajutorul gutierei confecţionate de medicul dentist este de aproximativ150 USD sau mai mult – după ce vi s-a confecţionat gutiera, va trebui să cumpăraţi materialul de albire cam o dată pe an, pentru a menţine efectul tratamentului, deoarece dinţii se vor păta din nou din cauza consumului de cafea, ceai, vin roşu, tutun şi alimente bogate în pigmenţi.

  • Dacă apar simptome de sensibilizare temporară sau iritarea gingiilor, adresaţi-vă medicului dentist. Este posibil ca medicul să vă recomande un tratament de fluorizare la domiciliu, sau să întrerupeţi tratamentul de albire pentru o perioadă minimă de timp.

Sistemul de albire Colgate Sensitive Maximum Strength plus
Sistemul de albire Colgate Platinum Professional

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.

Estetică dentară

ColgatePalmolive.ro  |  Colgate.ro  |  Aspecte Legale / Confidențialitate  |  Colgate.com Harta Site-ului  |  Politica privind modulele cookie  |  Contactează-ne
© Compania Colgate-Palmolive. Toate drepturile rezervate.
You are viewing the Romanian site.