Colgate Oral and Dental Health Resource Center

Paste de dinţi inovatoare pentru a curăţa şi a lumina fiecare tip de zâmbet.

Paste de dinți

O periuţă de dinţi pentru fiecare tip de zâmbet, proiectată pentru confort şi rezultate.

Periuțe de dinți

Pentru o gură mai sănătoasă și o respirație mai proaspătă.

Ape de gură

Produsele Colgate pentru copii fac periajul distractiv şi încurajează utilizarea constantă.

Produse pentru copii

Fiecare zâmbet este unic şi necesită un alt tip de îngrijire. Colgate are o soluţie pentru fiecare zâmbet.

Căutare după beneficiu
Mărimea scrisului

Ce produse pentru abirea dinţilor se pot achiziţiona in Farmacii sau Magazine?

Există o gamă variată de produse pentru albirea dinţilor, începând cu pastele de dinţi cu efect de albire, gelurile speciale, benzile şi sistemele complete pentru albirea dinţilor. Produsele fără prescripţie medicală constituie o soluţie sigură pentru aproape oricine.

  • Pastele de dinţi cu efect de albire, utilizate constant, pot corecta eficient discromia de suprafaţă. De asemenea, vă pot ajuta să menţineţi timp îndelungat efectul tratamentului de albire. Spre deosebire de metodele profesionale ca albirea propriu-zisă şi albirea cu laser, folosirea constantă a pastei de dinţi cu efect de albire va împiedica formarea discromiei din cauza consumului de cafea sau ceai, tutun sau acumularea plăcii bacteriene. Pastele de dinţi cu efect de albire vă pot ajuta să menţineţi timp îndelungat efectul tratamentului

  • Gelurile de albire pot corecta discromia de suprafaţă, ca şi discromia internă. Deoarece acestea au o formulă specială pe bază de peroxid, veţi observa o schimbare mai pregnantă a culorii dinţilor decât dacă folosiţi doar pasta de dinţi cu efect de albire. Trebuie doar să aplicaţi gelul transparent cu o pensulă, conform instrucţiunilor de utilizare

  • Benzile pentru albirea dinţilor se aplică direct pe dinţi şi se poartă 30 de minute zilnic, de două ori pe zi

  • Sistemele complete pentru albirea dinţilor conţin materialul de albire, având în general un conţinut de peroxid mai scăzut decât al celui pe care vi-l aplică medicul dentist în timpul albirii profesionale. Materialul de albire se aplică pe dinţi cu ajutorul unei gutiere disponibile în două variante:
  • Gutierele din acrilat termopolimerizabil se fierb în apă şi apoi se muşcă pentru a lua forma exactă a dinţilor. Materialul de albire se introduce în gutieră, iar gutiera se poartă conform instrucţiunilor de utilizare.

  • Gutierele universale sunt cele mai ieftine metode pentru albirea dinţilor. Acestea se folosesc ca şi celelalte, doar că nu se fierb în apă, ci trebuie să le alegeţi în funcţie de măsura potrivită pentru dumneavoastră.

Alegerea sistemului de albire depinde de rapiditatea cu care doriţi să obţineţi rezultatele, de sensibilitatea gingiilor şi dinţilor dumneavoastră şi de preţul pe care îl puteţi plăti. Orice metodă de albire a dinţilor acasă poate prezenta un risc de sensibilizare temporară a dinţilor sau de iritarea gingiilor. Este recomandabil să vă adresaţi medicului dentist înainte de a începe să folosiţi orice metodă de albire.

Sistemul de albire Colgate Total plus
Sistemul de albire Colgate Sensitive Maximum Strength plus

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Toate drepturile rezervate.

Estetică dentară

ColgatePalmolive.ro  |  Colgate.ro  |  Aspecte Legale / Confidențialitate  |  Colgate.com Harta Site-ului  |  Politica privind modulele cookie  |  Contactează-ne
© Compania Colgate-Palmolive. Toate drepturile rezervate.
You are viewing the Romanian site.