Colgate Oral and Dental Health Resource Center

Paste de dinţi inovatoare pentru a curăţa şi a lumina fiecare tip de zâmbet.

Paste de dinți

O periuţă de dinţi pentru fiecare tip de zâmbet, proiectată pentru confort şi rezultate.

Periuțe de dinți

Pentru o gură mai sănătoasă și o respirație mai proaspătă.

Ape de gură

Produsele Colgate pentru copii fac periajul distractiv şi încurajează utilizarea constantă.

Produse pentru copii

Fiecare zâmbet este unic şi necesită un alt tip de îngrijire. Colgate are o soluţie pentru fiecare zâmbet.

Căutare după beneficiu
Mărimea scrisului

Întreţinerea gutierelor


După ajustarea gutierei pentru a se potrivi danturii dvs., trebuie să învăţaţi să o întreţineţi în mod adecvat. Gutiera de protecţie trebuie purtată numai în timpul activităţilor şi jocurilor sportive.

După ajustarea gutierei pentru a se potrivi danturii dvs., trebuie să învăţaţi să o întreţineţi în mod adecvat. Gutiera de protecţie trebuie purtată numai în timpul activităţilor şi jocurilor sportive. Nu mestecaţi pe gutiera deoarece puteţi reduce eficienţa materialului plastic sau laminat.

Medicul dentist trebuie să se asigure că gutiera nu are margini ascuţite deoarece acestea pot irita sau leza ţesuturile gingivale sau obrajii. După ce aţi purtat gutiera, verificaţi-o pentru a detecta deteriorările. Dacă gutiera dvs. s-a deteriorat, înlocuiţi-o pentru a nu vă irita ţesutul gingival. Gutiera dvs. va avea o durată de viaţă mai mare dacă o întreţineţi în mod corect.

După ce aţi purtat gutiera, trebuie să o spălaţi cu apă rece şi să o curăţaţi cu periuţa dvs. de dinţi şi pastă de dinţi pentru a elimina bacteriile care se pot dezvolta pe parcursul utilizării. Clătiţi-vă gutiera şi păstraţi-o într-un recipient la temperatura camerei până la următoarea utilizare. Consultaţi medicul dentist în mod regulat pentru a discuta orice nelămurire sau întrebare privind utilizarea gutierelor în cadrul activităţilor sportive.


© Copyright 2011 Colgate-Palmolive Company

Îngrijire şi afecţiuni oro-dentare. Categorii.

ColgatePalmolive.ro  |  Colgate.ro  |  Aspecte Legale / Confidențialitate  |  Colgate.com Harta Site-ului  |  Politica privind modulele cookie  |  Contactează-ne
© Compania Colgate-Palmolive. Toate drepturile rezervate.
You are viewing the Romanian site.