#ColgateSmileOn
#ColgateSmileOnRomania

Colgate Max White dorește să sărbătorească TOATE zâmbetele frumoase și vă dă șansa de a deveni imaginea noii sale campanii. Suntem în căutare de oameni cu zâmbete frumoase și îndrăznețe care sa iasă din tipare și să se bucure din plin de viață.
 
 

Vezi ce spun ambasadorii campaniei actuale!

becca

"Nu regret că nu am avut aparat dentar, ci mă bucur din plin de asta."

Becca

kaine

"Eu zic că frumusețea nu stă într-un filtru."

Kaine

Jane

"Ies din tipare din 1957."

Jane

 

 

Spune-ne cum zâmbetul tau te face să te simți unic si încrezător!

 

Cum să participi

 

  • Tot ce trebuie să faci este să postezi pe pagina ta de Instagram o poza cu tine și zâmbetul tău strălucitor, folosind #ColgateSmileOn și #ColgateSmileOnRomania și să scrii în descriere povestea din spatele acestuia. Nu uita să le dai tag și prietenilor tăi, pentru a participa și aceștia.
  • Vom alege 5 povești inspiraționale si zâmbete uimitoare din întreaga Europă pentru a deveni imaginea noii campanii Colgate Max White. Toți cei 5 participanți vor fi invitați la o ședință foto și video la Paris, ce va avea loc în primăvara lui 2020.
  • Pot participa la campanie doar cei ce locuiesc într-un stat european și au peste 18 ani. Toți participanții trebuie să aibă un profil de Instagram public. Fiecare are dreptul de a participa o singură dată, și fiecare poză trebuie să conțină o singură persoană. Află mai multe detalii aici.

 

 

 

max white