Total FAQ Accordion

Toate întrebările frecvente

 • Tocmai am cumpărat noul Colgate Total® - de ce l-ați schimbat/înlocuit?

  Colgate și-a luat angajamentul de a oferi cele mai avansate produse, care satisfac nevoile de îngrijire orală, în permanentă schimbare ale consumatorilor.

  Formula avansată a noului Colgate Total® reprezintă rezultatul a peste zece ani de dezvoltare, inclusiv zeci de studii clinice și de laborator, pentru a le oferi oamenilor o sănătate orală mai bună. Noua tehnologie proactivă Colgate Total combate bacteriile nu numai la nivelul dinților, ci și la nivelul limbii, obrajilor și gingiilor timp de 24 ore*, astfel încât să vă bucurați de o sănătate orală completă.

  Formula revoluționară a noului Colgate Total® oferă mai multe beneficii ca până acum. Oferă o protecție excelentă împotriva plăcii bacteriene, gingivitei, petelor, tartrului, sensibilității și cariilor, furnizând, în același timp, noi beneficii suplimentare, printre care depistarea și combaterea bacteriilor pentru protejarea smalțului, neutralizarea instantanee a halenei (respirația neplacută) și noi arome îmbunătățite, care vă vor lăsa gura curată și proaspătă.

 • Noul Colgate Total® este la fel de bun ca cel vechi?

  Noul Colgate Total® oferă mai multe beneficii ca până acum! Oferă o protecție excelentă împotriva plăcii bacteriene, gingivitei, petelor, tartrului, sensibilității și cariilor, furnizând, în același timp, noi beneficii suplimentare, printre care depistarea și combaterea bacteriilor pentru protejarea smalțului, neutralizarea instantanee a halenei (respirația neplacută) și noi arome îmbunătățite, care vă vor lăsa gura curată și proaspătă.

  Spre deosebire de pastele de dinți obișnuite care protejează doar dinții, Colgate Total® combate bacteriile nu numai la nivelul dinților, dar și la nivelul limbii, obrajilor și gingiilor timp de 24 ore*, oferind o protecție orală completă.

 • În ce mod acționează diferit noul Colgate Total® comparativ cu cel vechi?

  Noul Colgate Total® vă oferă o sănătate orală completă într-un mod cu totul nou comparativ cu ceea ce oferea Colgate Total® în trecut.  Noua tehnologie Colgate Total® folosește ingrediente unice, precum zincul și arginina, împreună cu fluorul, pentru a forma o barieră proactivă, care combate bacteriile nu numai la nivelul dinților, ci și la nivelul limbii, obrajilor și gingiilor, astfel încât să puteți beneficia de o sănătate orală completă.

  - Ce rol are zincul? Zincul combate în mod proactiv bacteriile din gură, iar arginina acționează pentru a îmbunătăți funcția acestuia, în așa fel încât toată gura - dinții, limba, obrajii și gingiile - să poată beneficia de capacitățile sale avansate de protecție.

  - Ce rol are arginina? Arginina acționează pentru a îmbunătăți funcția zincului, care combate în mod proactiv bacteriile din gură, în așa fel încât toată gura - dinții, limba, obrajii și gingiile - să poată beneficia de capacitățile sale avansate de protecție.

 • Noul Colgate Total® oferă protecție antibacteriană? / Ce ingrediente oferă protecție antibacteriană?

  Da. Noul Colgate Total® oferă protecție antibacteriană. Spre deosebire de pastele de dinți obișnuite care protejează numai dinții, Colgate Total® combate bacteriile nu numai la nivelul dinților, dar și la nivelul limbii, obrajilor și gingiilor timp de 24 ore*, oferind o protecție orală completă.

  Formula sa avansată combină ingrediente unice, precum zincul și arginina, care, împreună cu fluorul, acționează pentru a proteja întreaga cavitate orală.

 • Cum se compară noua formulă cu alte paste de dinți?

  Nu oferim comparații directe cu alte produse specifice, însă vă putem declara că, spre deosebire de pastele de dinți obișnuite, care protejează doar dinții, tehnologia proactivă Colgate Total® combate bacteriile nu numai la nivelul dinților, ci și la nivelul limbii, obrajilor și gingiilor timp de 24 ore, oferind, astfel, o sănătate orală completă.

  Noul Colgate Total® oferă mai multe beneficii ca până acum. Oferă o protecție excelentă împotriva plăcii bacteriene și gingivitei, precum și noi beneficii suplimentare, printre care depistarea și combaterea bacteriilor pentru protejarea smalțului, neutralizarea instantanee a halenei (respirația neplacută) și noi arome îmbunătățite, care vă vor lăsa gura curată și proaspătă.

 • Ingredientele din noul Colgate Total® - zincul și arginina - sunt sigure pentru mediul înconjurător?

  Da, noul Colgate Total® ce conține zinc și arginină este complet sigur pentru mediul înconjurător. Zincul se regăsește în cantități mari în scoarța terestră și este un nutrient alimentar esențial.  În mediul înconjurător, zincul se prezintă cel mai frecvent sub formă minerală. Arginina este un aminoacid produs în mod natural și este ușor biodegradabil.

 • Ați schimbat aroma?

  Da. A fost schimbată și optimizată pentru cea mai bună experiență a aromei odată cu noua formulă. Mulți consumatori ne-au oferit un feedback pozitiv privind aromele noi, fiind de părere că sunt foarte reconfortante și de durată.

*după 4 săptămâni de utilizare continuă, de 2 ori pe zi”