Colgate Total

Colgate® Total®

Colgate Total
Help grow healthy smiles

Beneficii

 • PETE DENTARE

  Studiile clinice arată că acțiunea superioară de albire a paste de dinți Colgate Total contribuie la eliminarea petelor superficiale, pentru a vă oferi un zâmbet mai alb, mai sănătos*.

  *comparativ cu pasta de dinți obișnuită, cu fluor, fără acțiune de albire

 • RESPIRAȚIE NEPLĂCUTĂ

  Pastă de dinți Colgate Total neutralizează acum instantaneu respirația neplăcută și vă oferă o respirație proaspătă și sănătoasă, de durată, timp de 12 ore.

  *reducere superioară a bacteriilor la nivelul dinților, limbii, obrajilor și gingiilor comparativ cu pasta de dinți obișnuită, cu fluor, timp de 12 ore, după 4 săptămâni de utilizare continuă

 • CARII

  Formula unică a paste de dinți Colgate Total oferă protecție împotriva cariilor și a degradării dinților.

 • SMALȚ

  Pastă de dinți Colgate Total depistează și combate bacteriile timp de 12 ore* și vă menține smalțul puternic și protejat.

  *după 4 săptămâni de utilizare continuă

 • PLACĂ BACTERIANĂ

  Pastă de dinți Colgate Total reduce depunerile plăcii bacteriene și formează un strat de protecție care combate bacteriile timp de 12 ore*.

  *după 4 săptămâni de utilizare continuă

 • PROBLEME GINGIVALE

  Pastă de dinți Colgate Total combate acumularea bacteriilor la nivelul gingiilor și îmbunătățește sănătatea acestora. Studiile clinice arată că reduce sângerarea gingiilor și inflamația asociată cu gingivita.

  *în cazul utilizării continue

 • TARTRU

  Pastă de dinți Colgate Total previne în mod activ formarea și depunerea tartrului, reducând placa, prevenind mineralizarea acesteia și continuând să combată bacteriile, care reprezintă cauza tartrului.

 • SENSIBILITATE

  Pastă de dinți Colgate Total oferă acum beneficii împotriva sensibilității în cadrul întregii game de produse Colgate Total. Sigilează canaliculele dentinare expuse, pentru a oferi o calmare de durată a sensibilității.*

  *în cazul utilizării continue

man smiling next to woman

Paste de dinți

 

Aflați mai multe