Optimism sclipitor pentru toată lumea, în fiecare zi

Misiunea noastră

Optimism sclipitor pentru
toată lumea, în fiecare zi

Considerăm că merităm cu toții un viitor care să ne facă să zâmbim

Promovarea optimismului înseamnă că ne-am angajat să creăm o planetă mai sănătoasă și că lucrăm în fiecare zi pentru a crea zâmbete sănătoase pentru toți.

Puterea optimismului

Nu este întotdeauna ușor să fim optimiști, dar dacă facem această alegere, poate fi o forță puternică pentru schimbării Împărtășim relatăr de la persoane reale care au găsit curajul de a zâmbi și de a acțion cum trebuie pentru a face lumea un loc mai bun. Sperăm să vă inspire să procedați la fel!

Oferim tuturor posibilitatea de a-și controla sănătatea orală

Toată lumea are dreptul la un zâmbet luminos, fără probleme. De aceea ne-am angajat să ridicăm peste tot standardele de îngrijire orale. Fie că este vorba de formarea unor noi deprinderi sănătoase la copii sau de învățarea de lucruri noi de la specialiști, suntem aici pentru a oferi un plus de sănătate orală.

Creșterea accesibilității îngrijirii orale

Am lansat inițiative îndrăznețe în întreaga lume care oferă persoanelor acces la informații despre îngrijirea orală și resurse pentru a-și putea etala cele mai frumoase zâmbete.

Aflați ce facem

Un viitor mai luminos pentru planeta noastră

Căutăm permanent căi mai bune și mai sustenabile de realizare a produselor și ambalajelor, inclusiv oportunități de a utiliza mai puțin plastic, mai puțină apă și de a crea cât mai puține deșeuri posibil. La urma urmei, o planetă sănătoasă este un motiv de zâmbet pentru toți.

Aflați mai multe

Îți prezentăm primul tub de pastă de dinți reciclabil de la Colgate

DURABILITATE

Îți prezentăm primul tub de pastă de dinți reciclabil de la Colgate

 

Află mai multe

Aflați ce primiți

De la formule vegane și ingrediente excepționale pe care le utilizăm în ambalaje sustenabile, oferim transparență în privința produselor pe care le aduceți acasă.

Aflați mai multe

ÎNTÂLNIȚI EXPERȚII NOȘTRI

ÎNTÂLNIȚI EXPERȚII NOȘTRI

Este nevoie de o echipă pentru a vă păstra zâmbetul

De la acțiunile pe care le întreprindem până la produsele pe care le fabricăm, echipa noastră de experți în "generatori de zâmbete perfecte" se asigură că beneficiați de tot ce poate fi mai bun.

 

Faceți cunoștință cu echipa noastră