Pentru zâmbete sănătoase

ÎNGRIJIRE ORALĂ ACCESIBILĂ

Pentru
zâmbete sănătoase

Este nevoie de acces la îngrijire pentru a avea zâmbete sănătoase

Imaginați-vă că toată lumea ar avea parte de toate îndrumările necesare pentru a-și păstra zâmbetul sănătos. Am putea elimina atâtea probleme de sănătate orală care pot fi prevenite și tratate. Aceasta este viziunea noastră și pentru a o realiza, ridicăm standardele de sănătate orală cu produsele noastre și prin crearea de oportunități de construire a unor rutine de igienă ușor de urmat.

Aspirăm către un viitor fără carii

De la formarea de obiceiuri sănătoase de îngrijire orală pentru două miliarde de copii până în 2025, până la crearea de bune practici de igienă orală, inițiativele Colgate asigură continuitatea accesibilității.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

2 MILIARDE DE ZÂMBETE LUMINOASE

Colgate BRIGHT SMILES,
BRIGHT FUTURES®

De aproape 30 de ani, programul Colgate BRIGHT SMILES, BRIGHT FUTURES® a oferit copiilor din întreaga lume consultații stomatologice gratuite și educație în materie de sănătate orală pentru a-i ajuta să își formeze obiceiuri sănătoase Cu sprijinul dvs., am influențat viețile a peste un miliard de copii. Acum, obiectivul nostru este să atingem două miliarde până în 2025.

Aflați mai multe

 

Facem ca igiena orală să fie mai facilă și mai accesibilă

Ne-am angajat în a face produsele și educația pentru o sănătate orală de calitate accesibile pentru tot mai mulți oameni din întreaga lume. Ne dorim ca orice persoană, indiferent de necesități sau circumstanțe, să dispună complet de informațiile și instrumentele de care are nevoie pentru a-și îmbunătăți sănătatea orală în fiecare zi.

Centrul de Sănătate Orală Colgate

Centrul de Sănătate Orală Colgate

Aveți întrebări despre sănătatea orală? Noi avem răspunsurile! Vizitați cu regularitate pagina Centrului nostru de Igienă Orală, unde veți găsi articole și materiale video utile. Vă vom ține la curent cu cele mai recente recomandări pentru aparate dentare, metode de îmbrăcarea dinților, dinți maturi și multe altele, astfel încât să vă puteți proteja împotriva problemelor de sănătate orală în orice etapă și la orice vârstă.
 

Vizitați Centrul de Igienă Orală

Produse sustenabile pentru igiena dentară

DURABILITATE

Susținem sănătatea planetei noastre prin transparență

 

Aflați mai multe