Vă ajutăm să vă păstrați sănătatea și zâ

Vă ajutăm
să vă păstrați
sănătatea și zâmbetul

 

În fiecare zi, milioane de oameni din întreaga lume au încredere în Colgate pentru a-i ajuta să înceapă bine ziua. Deoarece când aveți grijă de zâmbetul dvs., puteți face față oricăror provocări.

Câștigarea acestei încrederi începe cu ingredientele alese.

Să începem cu începutul. Fiecare ingredient utilizat este complet sigur pentru dvs., familia dvs. și mediul ambiant. Știm aceasta deoarece testăm cu grijă fiecare ingredient, în fiecare stadiu al ciclului de viață al produselor, de la laboratorul de dezvoltare la raft și până la casa dumneavoastră.

Pe măsură ce tehnologia evoluează, echipa noastră de oameni de știință caută cu pasiune ingredientele de cea mai bună calitate.

Ingrediente mai bune pentru dvs. și pentru planetă

Ingrediente mai bune pentru dvs. și pentru planetă
Vegan

VEGAN

Majoritatea produselor noastre sunt vegane și nu conțin ingrediente, produse secundare sau mijloace de procesare de origine animală.

 

FĂRĂ ZAHĂR

FĂRĂ ZAHĂR

Nu adăugăm zahăr în produsele noastre.
Utilizăm substitute de zahăr sau îndulcitori artificiali și naturali pentru îmbunătățirea aromei.

 

 

FĂRĂ GLUTEN

FĂRĂ GLUTEN

Produsele noastre nu conțin gluten, care poate fi găsit în grâu, secară și orz.

 

FABRICATE ÎN MOD RESPONSABIL

FABRICATE ÎN MOD RESPONSABIL

Protejăm oamenii și planeta. Amplasamentele noastre de producție sunt locuri de muncă sigure pentru echipele noastre din întreaga lume. Și facem progrese însemnate în eficientizarea utilizării energiei și apei pe calea spre a deveni o companie care produce zero risipă.

Aflați mai multe

 

Aflați din ce sunt fabricate produsele noastre.

Da, unele din ingredientele noastre sunt greu de pronunțat, dar există acolo pentru un motiv întemeiat: pentru a vă păstra zâmbetul luminos și sănătos.

VEZI LA CE FOLOSEȘTE FIECARE INGREDIENT ÎN PARTE

Aflați din ce sunt fabricate produsele noastre.

Căutăm permanent oportunități pentru îmbunătățirea experienței Colgate. Cu alte cuvinte, căutăm întotdeauna noi ingrediente și formule care să asigure avantaje identice sau mai bune fără niciun sacrificiu la adresa calității.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE POLITICA NOASTRĂ DE SIGURANȚĂ PRIVIND INGREDIENTELE