EXPERIMENTEAZĂ
ȘTIINȚA
STRĂLUCIRII

Molecules

SISTEMUL AVANSAT DE STRĂLUCIRE FACE CA DINȚII SĂ PARĂ INSTANTANEU MAI ALBI ȘI ÎNDEPĂRTEAZĂ PETELE DE SUPRAFAȚĂ

Molecules

INGREDIENTUL DE ALBIRE DETECTEAZĂ INTELIGENT ȘI ÎNDEPĂRTEAZĂ PETELE DIN PROFUNZIMEA SMALȚULUI

Molecules

ALBIRE NON-ABRAZIVĂ A DINȚILOR PENTRU PETELE PROFUNDE

Produse de albire a dinților bazate pe știință

Produse de albire a dinților bazate pe știință

Sfaturi și trucuri pentru a vă păstra zâmbetul alb

Ce spun oamenii despre soluțiile noastre de albire a dinților

Întrebări frecvente

Cum îmi pot albi dinții acasă?

Există diferite modalități de a vă albi dinții acasă. De la paste de dinți la lumini LED de albire a dinților, Colgate Max White vă acoperă. Dacă sunteți în căutarea a ceva ce poate deveni cu ușurință parte din rutina zilnică, încercați o pastă de dinți de albire a dinților precum Colgate Max White Ultra, care vă oferă dinți mai albi în doar 3 zile* sau Colgate Max White Ultimate pentru a inversa ani de pete profunde și îngălbenire.

Dacă vrei să adaugi ceva la rutina ta existentă, celelalte soluții de albire ar putea fi pentru tine. Încearcă Colgate Max White Overnight Whitening Pen, care îndepărtează 15 ani de pete** în timp ce dormi!

*Petele cauzate de alimente și băuturi vs. pasta de dinți cu fluor
**Petele cauzate de alimente și băuturi cu 3 săptămâni de utilizare continuă.


Îmi pot albi dinții peste noapte?

Da! Stiloul nostru Colgate Max White Overnight Whitening Pen elimină 15 ani de pete* atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Formula noastră se usucă rapid pentru a forma o peliculă invizibilă pe dinți, care nu se va șterge ușor și nici nu se va dizolva în salivă peste noapte. Îl poți aplica ca ultim pas al rutinei tale de îngrijire orală de noapte și poți lăsa serul de albire să acționeze în timp ce dormi.

*Petele cauzate de alimente și băuturi cu 3 săptămâni de utilizare continuă.


Cât de des îți poți albi dinții?

Atunci când se utilizează produse de albire a dinților, unele persoane pot prezenta efecte secundare comune, cum ar fi sensibilitatea sau arsura, așa că este important să le folosiți exact așa cum este indicat. Căutați produse de albire care au fost concepute pentru utilizare zilnică, cum ar fi pasta de dinți Colgate Max White Ultra, pasta de dinți Max White Ultimate sau Colgate Max White Overnight Whitening Pen și kitul de albire cu LED-uri. Creionul nostru de albire are un aplicator de precizie care vă permite să aplicați cu ușurință serul de albire pe dinte. În cazul în care întâmpinați efecte secundare, discutați cu medicul dentist, care vă va putea sfătui cu privire la cea mai bună soluție.